biało-czerwone gotowanie
Blog > Komentarze do wpisu

Pasta serowo-paprykowa

Znowu śniadanie ściągnięte z Grumko :)
Pastę robiłam w okolicach północy :P stwierdziłam, że ją porządnie schłodzę, tym bardziej, że wrzuciłam gorące jajka.

PASTA SEROWO-PAPRYKOWA

pasta serowo-paprykowa

składniki:
- 2 serki topione śmietankowe (trójkąty)
- 4 łyżki tłustego twarogu
- 2 jajka na twardo
- 1/2 papryki
- majonez
- sól i pieprz

Serek, twaróg i jajko rozetrzeć widelcem. Dodać majonez, bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawić i dokładnie wymieszać. Schłodzić.


pasta serowo-paprykowa
sobota, 19 kwietnia 2008, adrijah

Podoba Ci się mój blog? Polub go na Facebooku.



Przygotowałeś moje danie? Koniecznie pochwal się tym w komentarzu :)

Dziękuję :)

A wiesz, że za zdjęcia dań przygotowanych na podstawie przepisów z mojego bloga co miesiąc możesz wygrać nagrody niespodzianki? Sprawdź.


Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Szablon